OM ATT TRÄNA
tranaTräningen är en del av min vardag, ibland mer och ibland mindre. Oavsett så kommer det dyka upp sådana inlägg här ibland också säkert och jag vill bara säga att jag rör på mig för att jag mår bra av det, det är liksom ett sätt för mig att få energi på. Jag märker störst skillnad på mitt psyke vilket är så himla ballt när en tänker efter, att en promenad eller ett danspass kan göra så mycket för inte bara hur kroppen mår fysiskt utan också psykiskt! Varför jag skriver detta är för att jag är så rädd för att jag ska skriva inlägg som uppmuntrar till träningshets eller andra osunda tankar. Så hojta till hörni, om ni tycker att det skulle bli för mycket utav sådant.

 

Haha det jag egentligen hade tänkt säga var att jag precis tog världens härligasre promenad med torr mark under skorna och klarblå himmel över huvudet. Stog och tantsolade ett antal gånger också haha, så härligt!
beatrice

Tycker det är superbra att du skriver om det på det här sättet! Och inte bara "woho! träna mer! det är bra för dig!" osv, osv, utan pushar på att det är för DU mår bra.

Svar: Superskönt att höra att jag fick fram det jag ville, känner att det redan finns tillräckligt med sådana bloggar som gör det bättre än jag :)
Nicolina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress