EVELINA DOES MY MAKEUP

 

De som känner mig vet att jag inte använder smink dagligen, detta mest pga min känsliga hy. Jag har verkligen börjat tycka att smink är sååå mycket roligare det senaste året men jag har min makeup Queen som gjorde mig så himla snygg för någon vecka sedan! I videon så förvandlar hon mig verkligen haha, så kul! Ni har väl inte missat att duktiga Evelina har börjat blogga på modette? Klicka HÄR för att komma till hennes blogg och kolla på videon här ovanför för att se min förvandling. 

 

Gilla inlägget om ni gillade sminkningen! ♥

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SUNDAY

Glad Söndag på er! Själv ligger jag i soffan och dricker chailatte gjord på havremjölk (så gott) och tittar på serier. Det blev av att dansa med bästa Tuva igår, jäklar vad kul det var! Blir inte att jag går ut "ordentligt" så ofta när en jobbar helger ofta. Men igår unnade vi oss det efter en hektisk dag på jobbet, haha längesedan jag svettats så mycket! Idag tänkte jag mest vila, ta en promenad i solen och ta tag i disken som stått still i några dagar...Puss på er!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VLOG | BLOGGER EVENT
 
Ni kanske har sett att jag är aktiv på youtube numera och häromdagen så var det tags för ett It Girls 2.0 Event! Så passade på att göra en vlogg för först gången haha man känner sig lite pinsam må jag säga. Speciellt när man pratar på engelska, men kul var det! Kolla kolla vetja och säg vad ni tycker. KRAM och glad lördag på er! 
 
Gilla om ni vill se mer vloggar ♥
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HOME SWEET HOME
 
För er som inte vet så flyttade jag hemifrån för första gången i början utav december, tänkte att det kunde vara kul för er att få se några godbitar från vår lägenhet! Inte nog med att jag flyttade hemifrån så flyttade jag också ihop med min pojkvän, så himla kul! Jag som älskar inredning och att piffa är verkligen sååå nöjd över att äntligen få leva ut mina inredningsdrömmar liiiite iallafall haha. Hoppas ni har en fin dag!
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HIGH ON LIFE
en gammal bild när en hade långt hår (!!!)
 
Jag är så otroligt pepp på livet just nu! Har varit i en liten svacka (som vanligt) från november tills nu. Har bestämt mig för att jag ska boka en solsemester nästa år i typ februari för att lätta upp denna känsla, så värt att få bort alla hjärnspöken på en resa. Tänk vad väder kan göra med ens psyke? Iallafall, är otroligt taggad på att vara kreativ! Vet inte riktigt vart allt kommer leda men kände mest att jag ville skriva av mig till er, hoppas att ni också är fyllda med vårkänslor och är taggade! Peppa varandra vetja, puss!!!
 
ps. huuuur fin är itgirls.se nu? Love it!
 
Kommentarer (5)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg