MY SKIN LOVES MARIAÅKERBERG
IMG_2900 IMG_2902 IMG_2903

Ny årstid och dags för att unna sig lite nya hudvårdsprodukter! Jag har använt mig utav Maria Åkerbergs produkter sedan ett år tillbaka och är så otroligt glad för att de finns. Min otroligt känsliga hud har äntligen hittat rätt, efter många år. Därför måste jag tipsa er om mina personliga favoriter.

LIP CARE VANILLA - ett läppbalsam som räddat mig. Jag har haft torra och irriterade läppar sedan länge och har aldrig riktigt hittat något som hjälpt i det långa loppet. Tips för alla så kallade lipsyl beroende som faktiskt behöver någonting som vårdar på riktigt.

 

PAPAYA PEELING - för mig med torr hud är detta rena rama drömmen. Att få huden att bli riktigt ren samtidigt som en är ordentligt återfuktad och len efteråt. Perfekt för oss torrisar nu i vinter.

 

OLIVE CLEANSING - skrattar nästan nu för tiden när jag ser alla hudvårdsprodukter för "sensitive skin", för så många gånger jag hoppats att det inte ska svida när jag gör rent ansiktet med den typ av produkter men utan resultat. Olive cleansing däremot är så otroligt snäll mot huden och jag kände hur min hy blev så mycket finare inom endast 2 veckor. Använder den när jag inte har haft smink, annars brukar jag använda några typ utav wipes innan för att få bort det värsta.

 

VoteButton


Rösta på min blogg HÄR gullisar och ha chansen att vinna ett presentkort värde 3000kr!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like