GREEN/PINK/BLACK
imageimageimageimage

/ Jacket - Nelly / Dress - Monki / Shoes - Vagabond /


Vad tycker ni om denna look? Älskar den då den är så otroligt bekväm, höstig men samtidigt riktigt snygg. Var dock lite skeptisk till denna färgkombo, men jag gillart! Idag ska jag iväg och hämta lite paket på posten, jobba samt ta en kvällsfika. Har glömt att prata om hur bra jag trivs på mitt jobb, så skönt! Våga säg upp er och byt vänner, även om det är läskigt. Ha en superdag!

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MÅNDAGSPEPP
010bb8ac97913e3183a7ee984570dfeb

Måndag igen! Dags att vi gör någonting fint med den här veckan. Jag vill fokusera på vad det står i bilden ovan. Man uppnår för det mesta inte sina mål och drömmar på en gång, men se till att göra sådant som ger dig det där lilla positiva pirret i magen. Maila tillexempel ett företag eller en person som inspirerar dig, ta tag i det där projektet och se till att det kommer igång eller boka in en mysig kväll med dina vänner som du inte hunnit träffa på ett tag. Man måste skapa sin egen magiska vardag och det kan verkligen vara små, små saker som får en att ha riktigt kul och att man påminns om hur mycket värdefullt man redan har runtomkring sig. Let's do this!

 

psst! påtal om drömmar, ni har fram till klockan 13 på er att rösta på min blogg (http://nyheter24.se/modette/itgirls/nicolina) HÄR. Puss!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
OXXO DESIGN
imageimageimage

Alltså jag älskar dessa godbitar från OXXO (länk) ! Ska visa hur de ser ut på snart, de små ananas-örhängena är så söta och älskar färgen på klockan! Har blivit min vardagsklocka, så perfekt nu till hösten till lite mörkare kläder mums! Och hörni, fredag och löning! Tjoho hoppas ni får en superfredag, själv jobbar jag men det är bara kul!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ZALANDO BLOGGER AWARDS
image Kära läsare, nu vill jag be er om en tjänst. Det är så att jag är med i Zalando Blogger Awards och allt hänger på hur många röster som man får. Alltså hänger allt på er finisar! Det skulle betyda så otroligt mycket för mig om ni ville lägga en röst på mig, ni har dessutom chansen att själva få åka till galan och vinna ett presentkort på 3000kr. Så klicka HÄR, klicka sedan på knappen "rösta nu" och klistra in min bloggadress http://nyheter24.se/modette/itgirls/nicolina/ när du nominerar. Tar bara någon minut och många bäckar små... Kom igen nu tjejer! Nu peppar vi varandra och ser till att någon grym brud får uppleva sin dröm i Köpenhamn! All kärlek till er.

 

/ It would mean the world to me if you guys voted for me HERE, then push the button "rösta nu". Paste my blogadress, write your name, mail and a motivation. You can win a giftcard of 3000 kronor! Love you guys /
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BOHEMIAN BLACK
imageimageimage

/ Top - Gina Tricot / Skirt - American Apparel / Shoes - Din Sko / Bracelet -  Jane and Sophie /


Har verkligen blivit nykär i min långkjol. Svart och enkel men så snygg till det mesta. Känns så härligt hur jag trivs mer och mer i mitt hår dessutom, loooove it! Till alla er donnor där ute som jag som inte vågar röra håret men innerst inne är sugen, KÖR! Det växer ut igen eller hur? Och som jag som hade långt hår men ändå hade det uppsatt hela tiden... meningslöst haha. Just do it!

Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg