HÖSTPEPP

image
Första Oktober och nu är hösten här på riktigt! Själv så har jag en tendens att bli rätt låg när december börjar närma sig, jag påverkas så otroligt mycket utav att vi har så få ljustimmar här i Sverige. Men nu försöker jag verkligen peppa upp mig och se till att ha roliga saker framför mig som jag kan påminna mig om. Självklart kan man inte alltid hjälpa det och jag fastnar lätt själv hemma under täcket och vill bara sova tills det blir vår, känner ingen motivation osv. Men nu tycker jag att vi ser till att detta blir en riktigt bra höst! Vi peppar varandra till att göra roliga saker och tar vara på dessa månader ändå! Jag kommer tillexempel...


 

HA NÅGOT ATT SE FRAM EMOT - Det kan vara en fest, en resa, en tv-serie eller en fika med en vän du inte träffat på länge. Se till att planera in roliga saker som du kan se fram emot, på så sett tänker man inte lika mycket att "ja, nu blir det bara mörkare och mörkare".

SÄTT UPP MÅLSkriv en lista på några punkter som du vill sträva mot denna höst, jag vill exempelvis satsa på att göra mer videos till min youtubekanal, lägga ned mer energi på bloggen och spendera mer tid med mina vänner. Det gör mig så inspirerad att göra projekt och liknande som jag brinner för.

HÖSTMODEär det bäst! Har ni sett så mycket fint som finns ute i butik? Investera i en riktigt snygg och varm jacka som du kan gosa runt i, jag är supersugen på något rosa för att pigga upp mig.

ÄT GOTTmatlagning och bakning kan verkligen göra att en mörk torsdagskväll blir sååå mycket festligare! Själv vill jag återuppta mitt intresse för RAW-FOOD och rulla så många daddelbollar som aldrig förr!

MYS, MYS & MYSTänd ljus, planera in filmkvällar, ligg en helg och kolla på serier och ät godis med ett par gosiga sockar på fötterna. Se till att ta vara på hösten och se det som en goooosig årstid istället.

TRÄNA & VITAMINBOOSTJag har slarvat otroligt mycket med träningen på den senaste tiden, vilket jag inte tycker gör så mycket. Men jag vet hur mycket bättre jag mår utav att regelbundet röra på mig. Det handlar inte om att börja satsa på beach 2016 eller sådant tjafs, utan att få energi utav att träna samtidigt som du proppar i dig mycket vitaminer. Boosta!

PEPPA VARANDRASe till att du har en eller fler vänner som du hittar på roliga saker med. Peppa varandra, peppa bloggare ni gillar, peppa andra människor så skapar vi en god cirkel när tillslut alla får en boost utav varandra. Spread love.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like