LONDON HAUL - VIDEO
london

Hola vänner! Är hemskt ledsen för dålig uppdatering, men jobbar 7-16 nästan alla dagar nu förtiden vilket innebär att det ALLTID är mörkt när jag väl har fritid. Svårt att skapa fint bloggmaterial då. Dessutom måste man ta vissa stresssyntom på allvar så därför har jag valt att vara snäll mot min kropp och inte stressa sönder. Jag flyttar dessutom hemifrån tillsammans med min pojkvän om ca 2 veckor så det ska ni få höra en massa om och är så jäkla pepp men som sagt, mycket just nu... Jag mår bra iallafall och har gjort en video där jag visar upp vad jag köpt i London! Enjooooooy babes <3

https://www.youtube.com/watch?v=llByX_nCXLM
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GOLDEN PARTY TOP
Processed with VSCOcam with hb2 preset

Golden Top - HERE


Såhär såg jag ut på November Lights, hade sååå kul och dansade loss! Hoppas ni har haft en fin start på veckan, på fredag åker jag till London SÅ PEPP!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VIDEO - OCTOBER FAVORITES
1280 copy

 

Ännu en video är uppe på min youtubekanal! Denna gången fick det bli att jag visar er några utav mina favoriter från Oktober-månad. Smink, kläder och inredningsfavoriter får ni ta del utav. Och fortfarande min engelska....kommer aldrig vänja mig men somsagt ser det som en utmaning för att ta mig ut ur min "comfort zone"

Har ni något önskemål på video?

https://youtu.be/sSwiWmJ2-hc
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NOVEMBER LIGHTS FESTIVAL, SÅ TAGGAD
https://www.youtube.com/watch?v=pBHyRaYCScc

Så jäkla taggad på att det ska bli lördag! För då smäller det, November Lights Festival! Ska bli så himla härligt att få glömma kyla och mörker och bara dansa-dansa-dansa! Biljetterna är slutsålda men glöm inte att ni har en chans att vinna två biljetter HÄR! Skynda hörni, detta vill ni inte gå miste om, så att vi kan dansa lite tillsammans.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TA HAND OM DIN HYPERKÄNSLIGA HUD
IMG_3136 IMG_3137

 

Ni minns att jag har berättat om min otroligt känsliga hud tidigare här på le blog? Hur passande är det inte att jag har fått testa detta lilla hudvårdskit från Eucerin! Det är deras nya hudvårdsserie för hyperkänslig hud där en cleansing lotion samt en lotion för ansiktet ingår. Jag måste säga att jag är glatt överraskad, har aldrig använt mig utav Eucerins produkter innan men min blir inte alls så röd eller svidande som den kan bli utav dålig hudvår. Så tipstips för alla känsliga vinterhudar nu i vinter.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg