IT GIRLS EPISODE 6
DSC00774-2 DSC00775-2

Lånar dessa bilder från fina Salem! Hur har eran dag varit? Själv så har jag virrat runt och packat hela dagen, imorgon så drar jag iväg till Santorini i en vecka wohoo! Är så otroligt peppad på fota, bada, sola och äta fetaost hehe... Men tänkte att jag såhär denna fredagskväll kunde prata lite om avsnitt 6 utav IT GIRLS som släpptes i onsdags.

 

Denna utmaning var den roligast hittills, att få springa runt på stan och ta tag i snygga människor för att ta en bild får sååå himla roligt! Trots regn och kyla så klarade jag det tillbaka i tid och hann med allt jag skulle, hade dock otrolig ångest då jag valde mellan två bilder. Som tur var tog bilden mig vidare vilket jag är så himla glad över iiiih topp 3!!! Det trodde jag aldrig! En annan sak som jag funderat över, jag framstår som väldigt "reserverad" tycker jag i programmet vilket jag bara vill säga att jag inte är. Jovisst, jag är en lugn person på många sätt och vis men är så jäkla knäpp, töntig och sprallig också. Svårt dock att få fram det med en kamera i ansiktet...

 

Nej, nu ska jag försöka sova då flyget går tidigt imorgon! Vi får se hur nätet är där nere, men kommer uppdatera varje dag som vanligt såklart. Ha en fin kväll nu, FRIYAY!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like