SWIMSUIT SEASON
Untitled-1

 

Baddrtäkter: 1  2  3  4  5  6


Solglasögon: 1  2  3  4  5  6


Då vi faktiskt påbörjar den första riktiga sommarmånaden imorgon för året så passar det väl bra med lite tips på snygga solbrillor och baddräkter? Jag är mycket irriterad på mig själv över att jag inte investerat i en riktig läcker baddräkt än, mina favoriter är nummer 1 + 2! Vilken är er favorit?

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NEXT - SANTORINI
imageNu åker vi snart upp i luften mot Santorini! See you soon!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
IT GIRLS EPISODE 6
DSC00774-2 DSC00775-2

Lånar dessa bilder från fina Salem! Hur har eran dag varit? Själv så har jag virrat runt och packat hela dagen, imorgon så drar jag iväg till Santorini i en vecka wohoo! Är så otroligt peppad på fota, bada, sola och äta fetaost hehe... Men tänkte att jag såhär denna fredagskväll kunde prata lite om avsnitt 6 utav IT GIRLS som släpptes i onsdags.

 

Denna utmaning var den roligast hittills, att få springa runt på stan och ta tag i snygga människor för att ta en bild får sååå himla roligt! Trots regn och kyla så klarade jag det tillbaka i tid och hann med allt jag skulle, hade dock otrolig ångest då jag valde mellan två bilder. Som tur var tog bilden mig vidare vilket jag är så himla glad över iiiih topp 3!!! Det trodde jag aldrig! En annan sak som jag funderat över, jag framstår som väldigt "reserverad" tycker jag i programmet vilket jag bara vill säga att jag inte är. Jovisst, jag är en lugn person på många sätt och vis men är så jäkla knäpp, töntig och sprallig också. Svårt dock att få fram det med en kamera i ansiktet...

 

Nej, nu ska jag försöka sova då flyget går tidigt imorgon! Vi får se hur nätet är där nere, men kommer uppdatera varje dag som vanligt såklart. Ha en fin kväll nu, FRIYAY!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GLASS MED LINE
IMG_1177IMG_1176

Igår hann jag träffa denna donnan för lite glass i solen. Tror inte att vi har träffats bara hon och jag på flera år, supermysigt var det iallafall. Line och jag har känt varandra sedan vi var 7 år, förstår ni hur längesedan det var?! Idag skiner solen ännu mer än igår och det vankas lite middag för att fira att Mikaela äntligen har flyttat hit till Stockholm! Ska bli så himla roligt.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NYTT IT GIRLS AVSNITT UPPE!
https://youtu.be/LXm4odQWL9s

Nu har IT GIRLS avsnitt nummer 6 kommit upp! Ska precis sätta mig ner själv och kolla på det, så spännande! Kommer upp ett inlägg imorgon med tankar och funderingar som vanligt. Avsnittet hittar ni på itgirls.se. Puss på er fina läsare!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg