PURRRPLE
image imageÄntligen har alla 12 finalister korats till IT GIRLS!!! Har varit sååå nyfiken och pirrig, en vill ju ha ett ansikte på de en ska bo med i en vecka ändå. Grattis till er 8 som gick vidare med era fina bloggar. En önskar att det fanns 100-tals finalplatser till, finns verkligen så många duktiga tjejer som en ser har lagt ner så mycket engagemang och tid på sina blogginlägg. Glöm inte att bara för att man inte gick vidare så tar det inte slut här, fortsätt att vara kreativa, sätt trender och visa världen att ni finns! För ni är alla så förbaskat bra!!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PEEP TOE
IMG_0229 IMG_0233Idag blir en riktigt fixar-dag! Städa, träna och blogga. Fick hem dessa skor för någon dag sedan, hann norpa åt mig de precis innan de tog slut hos ASOS. Klassiska men som får en liten twist med hjälp utav den lilla peep toe detaljen. Vad tycker ni om peep-toe-trenden?

 

psst! jag har mailat vinnaren utav gnuggis-tävlingen, så håll koll i era mailboxar ; )
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MINA 3 SENASTE OUTFITS
IMG_7545 copy IMG_7640 copyIMG_7748 copy

Har blivit en hel del jobb denna veckan ändå, långa dagar som lett till att det inte funnits möjlighet till att fotografera i dagsljus. Känns så trist när jag har en vision om hur min blogg ska se ut och vilken kvalité jag vill att den ska ha, men så krockar det med vardagen. Så då vet ni varför inläggen inte varit de roligaste denna veckan. Idag är det exakt 2 veckor tills självaste inspelningen utav IT GIRLS drar igång, är sååå nyfiken och peppad! Och framförallt det som cirkulerar i mitt huvud, hur sjutton ska jag kunna bestämma mig för vad jag vill ha på mig? Ha en fin söndag nu allihopa, själv avslutar jag kvällen med filmen "It Follows" på bio med pv. Jag är världens mes så det ska bli spännande att se...

 

Vilken av mina senaste outfits tycker ni bäst om förresten?
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
TRISS I KJOLAR
Untitled-2

/ 1 - H&M / 2 - ZARA / 3 - H&M /


Jag har fastnat för 70-tals trenden som en ser överallt nu och likaså denna kjolmodellen. Är riktigt sugen på jeanskjolen i mitten, söt fast ändå lite rå tack vare materialet. Vilken är er favorit?
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MORGON SMOOTHIE + TANKAR KRING IT GIRLS
IMG_0225

Bästa sättet att starta en mulen och regnig morgon, med den nya Metro Mode och en färgglad smoothie såklart! Självaste finalen börjar närma sig, tiden går så otroligt fort! Grattis förresten till Fanny som blev den sista att gå vidare genom en tävling, men ge inte upp hörni! Ser verkligen att ni är så många med potential där ute, ge allt denna veckan nu så kommer ni se att det lönar sig. Är så himla nyfiken på att se vilka ni 8 sista blir, känns som en familj där det saknas familjemedlemmar just nu haha. Jag ska ta och dricka te och bara andas denna morgon, mindfulness, innan det är dags för jobb. Puss på er!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg