APPLE/CARROT/GINGER
IMG_9968IMG_9967

Godmorgon! Nu ni, dags för min morgonjuice som nästan alltid innefattar ingredienserna ovan: äpple, morot och ingefära. Har verkligen fastnat för det här med ingefära, avskydde det innan men nu så. Tur det i dessa förkylningstider, perfekt för att ge immunförsvaret lite extra kraft.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STRIPES/GOLD/LACE
IMG_9859 IMG_9860mina favoriter just nu, den riktigt våriga skjortan, mitt fina kristallhalsband och som alltid mina spetsbhar som gärna får kika fram under en lätt uppknäppt skjorta i sommarvinden. längtar tills jag slipper täcka dessa skönheter med en tung, trist jacka. eller varför inte matcha den med en kjol som jag tipsade om i några inlägg tidigare?
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NICECREAM
IMG_9413 IMG_9419

glass till frukost?! jajamensan! denna bananglassen äter jag lite närsomhelst och hursomhelst, så smarrigt. det enda man behöver egentligen är 1-2 bananer som legat i frysen i ca 2 h. Släng ner det i en matberedare och tillsätt annan frukt eller bär för att smaksätta, i denna på bilderna ovan hade jag banan och mango, så bra kombo! Toppa med kokosflingor, bär eller frön och tada! Det perfekta mellanmålet/efterrätten/frukosten enligt mig.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HOME INSPIRATION
Untitled-1Så himla skönt att denna veckan snart är slut, för då blir det ny månad och förhoppningsvis ljusare och varmare tider hurra! Inatt drömmer jag om en egen lya som man får inreda precis som man själv vill, om och om igen... är inne på gröna toner nu, vill nog helst bara flytta in i ett växthus eller något.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PLUM LIPS
kjbFör några dagar sedan mötte jag upp min fina Evelina som också frilansar som MUP-artist. Därför bad jag henne att ge mig en liten makeover och jag är helt fast! Nu vill jag alltid se ut såhär haha, jobbigt när jag själv inte är fullt lika duktig på det där med smink utan för det mesta trivs i en mer naturlig look. Jag tänker definitivt ge mig ut i läppstifts-djungeln i jakt efter ett mörkt läppstift som det jag har på mig här ovanför.

 

Vad tycker ni om bilderna? Har fler om ni vill se!
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg