SUPERSTAR
IMG_0051 copy IMG_0054 copy

Detta halsbandet från Ur&Penn är helt klart en ny favorit. Enkla och stilrena halsband piffar upp vilken outfit som helst, att ha flera tunna kedjor runt halsen tillsammans är också någonting som tar ett enkelt klädval till en helt annan nivå.

 

Här är ett utav inläggen som jag tävlade med i dagens två avsnitt, jag var väldigt missnöjd minns jag med min prestation och blev sååå tacksam över att få gå vidare till nästa utmaning. Senare ikväll kommer det upp ett inlägg där jag skriver om första dagen i IT GIRLS huset. Tänker att jag kommer göra så efter varje avsnitt som släpps, skriva ett inlägg om mina tankar och funderingar kring allt som händer. Sounds good? 
Beatrice

Måste ju verkligen säga att jag tycker det här var supersmart! Har aldrig sett någon som lagt ett halsband på en tidning (?) och fotat det så! Och är glad att du gick vidare - hejar på dig som bara den!

Svar: Tycker du? Åh vad kul att höra! Detta var typ det enda inlägg som jag blev nöjd med i utmaningen haha du är bäst som hejar tack!! <3
Nicolina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like