IT GIRLS EPISODE 1 + 2
Processed with VSCOcam with f2 preset

Som vi har väntat! Äntligen är avsnitt 1 (länk) och avsnitt 2 (länk) utav IT GIRLS uppe på itgirls.se. Jag svettades så mycket genom avsnitten, kändes så konstigt att se sig själv i rutan. Måste dessutom bara säga BRA JOBBAT till hela IT GIRLS teamet, avsnitten ser så otroligt snygga och proffsiga ut. Känns så roligt att ha fått vara med om denna produktion med världens bästa team.

 

Minns hur nervöst det var att stiga in i huset och låta tävlingen köra igång på riktigt. Huset var så himla fint och tjejerna likaså. Jag kände att Alva och Frida var de största konkurrenterna. De visar inte så mycket om hur alla presterade i den första utmaningen. Jag själv var iallafall otroligt missnöjd med min prestation, var så svårt när alla tjejer krigade om rekvisita samt när en fick en kamera som jag var så ovan vid. När alla vi tjejer stod vid utslagningen så ville jag bara sjunka igenom jorden när Josefin sa att vi presterat dåligt, så pinsamt när man har haft turen att ha blivit utvald utav 600 andra duktiga tjejer. Att jag skulle gå vidare trodde jag verkligen inte, var bombsäker på att jag skulle ryka och är så himla glad över att få gå vidare till nästa spännande utmaning!

 

Vad tyckte ni om de första avsnitten? Om ni har några frågor är det bara att ställe de i kommentarsfältet. Puss på er fina!
xoxofrida

Pussssss fina ! Så himla kul att äntligen få se första avsnitten haha.

HTTP://WWW.ITGIRLS.SE/XOXOFRIDA

DIN ELIN

Alltså!!!!! Jag är KÄR i dig, sååå kul att se dig, blir så glad så fort jag ser ditt ansikte. Hela du sprudlar av glädje och det smittar av sig! Ska bli så kuul att se mer av det här, är så stolt över dig!!!!

Linnea, fotografier

Åhh ska kolla direkt!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like