XOKO CAFÉ
IMG_0808-2 IMG_0811 IMG_0812

Började dagen med en mysig frukost-fika på Café Xoko tillsammans med Emma, Emma och Felicia. Sedan har jag hittat världens bästa bikini och klänning på H&M som jag visar upp för er strax, så skön dag på stan helt enkelt. Vad ska ni göra idag? Mösspåtagning? Jisses tänk att det var ett år sedan som man själv hade mösspåtagning. Jag ska äta middag och bara ta det lugnt ikväll, det blir mysigt. Ha en fin valborg nu!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
IT GIRLS EPISODE 1 + 2
Processed with VSCOcam with f2 preset

Som vi har väntat! Äntligen är avsnitt 1 (länk) och avsnitt 2 (länk) utav IT GIRLS uppe på itgirls.se. Jag svettades så mycket genom avsnitten, kändes så konstigt att se sig själv i rutan. Måste dessutom bara säga BRA JOBBAT till hela IT GIRLS teamet, avsnitten ser så otroligt snygga och proffsiga ut. Känns så roligt att ha fått vara med om denna produktion med världens bästa team.

 

Minns hur nervöst det var att stiga in i huset och låta tävlingen köra igång på riktigt. Huset var så himla fint och tjejerna likaså. Jag kände att Alva och Frida var de största konkurrenterna. De visar inte så mycket om hur alla presterade i den första utmaningen. Jag själv var iallafall otroligt missnöjd med min prestation, var så svårt när alla tjejer krigade om rekvisita samt när en fick en kamera som jag var så ovan vid. När alla vi tjejer stod vid utslagningen så ville jag bara sjunka igenom jorden när Josefin sa att vi presterat dåligt, så pinsamt när man har haft turen att ha blivit utvald utav 600 andra duktiga tjejer. Att jag skulle gå vidare trodde jag verkligen inte, var bombsäker på att jag skulle ryka och är så himla glad över att få gå vidare till nästa spännande utmaning!

 

Vad tyckte ni om de första avsnitten? Om ni har några frågor är det bara att ställe de i kommentarsfältet. Puss på er fina!
Kommentarer (3)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SUPERSTAR
IMG_0051 copy IMG_0054 copy

Detta halsbandet från Ur&Penn är helt klart en ny favorit. Enkla och stilrena halsband piffar upp vilken outfit som helst, att ha flera tunna kedjor runt halsen tillsammans är också någonting som tar ett enkelt klädval till en helt annan nivå.

 

Här är ett utav inläggen som jag tävlade med i dagens två avsnitt, jag var väldigt missnöjd minns jag med min prestation och blev sååå tacksam över att få gå vidare till nästa utmaning. Senare ikväll kommer det upp ett inlägg där jag skriver om första dagen i IT GIRLS huset. Tänker att jag kommer göra så efter varje avsnitt som släpps, skriva ett inlägg om mina tankar och funderingar kring allt som händer. Sounds good? 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
4 WAYS TO TAKE BETTER BLOG PICTURES
IMG_0057 copy

- LJUSET är din bästa vän. För att få klara, fina bilder med fina färger är det bra att söka sig till ljuset. Fota på dagen och gärna vid en fönster eller liknande.

- REKVISITA kan få din bild att se mer intressant ut. Vissa tycker att det kan kännas "fake", men vill man ha en snygg bild får man lägga till detaljer som gör det mer intressant. En frukost ser mycket trevligare ut när det är fler olika färger och skålar än med en ensam kaffekopp.

- KVALITÉ är det som är viktigast för mig. Om du verkligen vill satsa på bloggen så är det värt att investera i en bra kamera, det finns flera som inte kostar skjortan idag.

- HA KUL, detta glömmer man lätt. Ha roligt och lek med ditt fotograferande, bilderna ska ju kännas som dina och då måste du få fram din personliga stil. Testatestatesta och ge inte upp!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SNEAK PEAK - 70 TAL
IMG_0037 copyIMG_0040 copyIMG_0041 copy

Här har ni en liten tjuvkik på outfiten som kommer upp här senare idag. 70-talet är så inne nu i vår och jag hakar på den trenden också! Träklackar, jeans och romantiska toppar är allt en behöver. Vad tycker ni om denna trend? Något för er?
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg